Sessions fotogràfiques

La fotografia és una de les parts més importants de la teva marca. A través de les imatges transmets la teva essència, el que et defineix, la teva història i valors. I perquè sé que una imatge val més que mil paraules, creo conjuntament amb tu, pas per pas, les sessions de fotografia del teu producte, servei o local, per tal de que sigui l’ideal i totalment personalitzat

Sessió de fotografia:

Ens reunirem per dissenyar conjuntament el planning de la jornada, definirem el tipus de fotografies, l’espai a on realitzar la sessió i el contingut a fotografiar. Les sessions s’adaptaran en funció del contingut, en mitja jornada o jornada completa. Et Vull conèixer primer a tu i al teu projecte per saber quines són les teves necessitats i preferències i aconseguir el millor resultat possible.

Què t’aporta?

Crear economia circular del nostre territori, conèixer altres persones com tu, que estan en procés de fer brillar el seu negoci i del qual us podreu nodrir mútuament. Tenir un reportatge fotogràfic dinàmic amb factor humà, que transmeti els valors i la essència del teu negoci. Abaratir costos de sessió ja que és compartida amb l’altre negoci col·laborador.

Sessió de fotografia compartida

Tens un projecte bonic i amb ganes de fer-lo brillar encara més? Vols gaudir d’una jornada de fotografia compartida? Uneixo producte i servei per crear una jornada única i personalitzada i m’encarrego de deixar-ho plasmat en una sessió fotogràfica completa. Et puc buscar una localització exterior, o si ho prefereixes en el teu propi espai. Et poso en contacte amb altres empreses, projectes o productors, que s’adaptin a les teves preferències o necessitats perquè compartiu una jornada i qui sap si crear col·laboracions en futurs esdeveniments. I realitzo el shooting de la jornada.