Enlaira't

Sessio d’assessorament personalitzat

Tens una marca, projecte o producte bonics. T’has llançat a la piscina i t’adones que et falten coneixements per fer-la brillar a les xarxes socials?

Et trobes limitat en la fotografia, disseny del feed, o no saps en quina plataforma centrar el teu negoci. Encara no ets en el punt d’externalitzar aquests serveis però vols que la teva marca estigui present i tingui una imatge i disseny ben cuidat.

T’ajudo a fer-ho possible. 

Enlaira't

En una jornada completa d’assessorament, et proporcionaré les eines i coneixements perquè puguis posar-ho en marxa i ser autosuficient en el temps que creix la teva empresa i transmeti els teus valors i la teva essència.• Farem una reunió prèvia per coneixe’ns, m’expliquis el teu projecte i tenir clares les teves necessitats.• Durant la jornada treballarem pas per pas aquestes necessitats i anirem resolent i proporcionant-te les eines i continguts essencials per desenvolupar la teva marca de manera eficaç a les XXSS i plataformes online. • Aprendràs a crear un bon contingut visual, fer i editar imatges, preparar els estilismes adequats a la teva marca, com treballar els copys per les teves imatges i tot el que necessitis.