Serveis

Sessions fotogràfiques

La fotografia és una de les parts més importants de la teva marca. A través de les imatges transmets la teva essència, el que et defineix, la teva història i valors. I perquè sé que una imatge val més que mil paraules, creo conjuntament amb tu, pas per pas, les sessions de fotografia del teu producte, servei o local, per tal de que sigui l’ideal i totalment personalitzat

Creació de contingut

Tens un producte top i vols que els teus futurs clients el vegin en acció? Vols nodrir la teva comunitat de clients amb idees i aplicació dels teus productes? Sé que a part de voler mostrar els productes, també és molt important veure quina i com es poden aplicar a la cuina o en el nostre dia a dia. Penso i  desenvolupo receptes amb els productes seleccionats, preparo  l’estilisme adequat i fotografio els plats acabats I presentats.

Community manager

Tenir una bona presencia a la comunitat online com Instagram, Facebook, pinterest o linkedin, és imprescindible. Per aquesta raó és tant important definir, crear i gestionar de manera adequada el pla de comunicació digital personalitzat perquè la teva marca destaqui i pugui transmetre la personalitat que la defineix. Et poso en marxa aquest pla de comunicació.

Enlaira’t.

Sessió d’assessorament personalitzat

Tens una marca, projecte o producte bonics. T’has llançat a la piscina i t’adones que et falten coneixements per fer-la brillar a les xarxes socials?Et trobes limitat en la fotografia, disseny del feed, o no saps en quina plataforma centrar el teu negoci. Encara no ets en el punt d’externalitzar aquests serveis però vols que la teva marca estigui present i tingui una imatge i disseny ben cuidat. T’ajudo a fer-ho possible.

Esdeveniments privats

Tens moltes ganes d’organitzar un esdeveniment especial per donar a conèixer el teu projecte? tens el cap ple d’idees però no saps per on començar? Et falten contactes per crear una jornada amb altres companys, empreses o marques amb els que nodrir-ho? M’encanta i hi crec molt en l’economia circular, en fer conèixer i potenciar territori, en crear comunitat entre productors i projectes de la nostra terra.

Insta trobades formatives

Tens ganes d’aprendre fotografia practicant des de l’inici? Vols donar un pas més en aconseguir unes fotografies que brillin i tinguin aquell punt extra que les diferencia de la resta? Organitzo jornades d’exterior formatives per a grups reduïts apassionats de la fotografia. És una passejada divertida, entretinguda i d’aprenentatge fotogràfic, per diferents escenaris que aniran canviant en cada convocatòria.