Creació de contingut

Tens un producte top i vols que els teus futurs clients el vegin en acció? Vols nodrir la teva comunitat de clients amb idees i aplicació dels teus productes? Sé que a part de voler mostrar els productes, també és molt important veure quina i com es poden aplicar a la cuina o en el nostre dia a dia. Penso i desenvolupo receptes amb els productes seleccionats, preparo l’estilisme adequat i fotografio els plats acabats I presentats.

Creació de contingut

• Vull que m’expliquis la teva història, com va néixer el projecte del teu producte i com podem transmetre aquesta essència en la creació del contingut adequat per a tú i el teu negoci.

• Treballarem per poder fer una bona planificació i desenvolupament del contingut i et proposaré idees de negoci complementàries que et poden ajudar molt a fer brillar encara més el teu producte.

• La millor manera de poder transmetre l’essència del teu producte és veure’l en acció. Les aplicacions que pot tenir, donar idees i consells, aportar aquesta proximitat i fidelització amb els teus clients i aconseguir nous clients interessats en la teva marca.